Vacature Field Service Engineer

“Jij helpt onze klanten in productie te blijven!”

Production Print Professionals en Ricoh Business Center zoeken gezamenlijk een Field Service Engineer en opereren vanuit één locatie in Breukelen. Production Print Professionals levert hard- en software voor alle print en nabewerkingsoplossingen in de breedste zin van het woord van o.a. grootformaat printers van HP en Ricoh. En Ricoh Business Center is een specialist in printoplossingen en IT-diensten van Ricoh producten. Met onze brede ervaring in de grafische, sign en officeprinting industrie helpen wij dagelijks onze klanten met het vinden van de juiste (print)oplossingen voor de juiste toepassingen. 

Als Field Service Engineer bij Production Print Professionals en het Ricoh Business Center:

Waarom is dit iets voor jou?

Wat bieden wij?

Het allerbelangrijkste: je gaat aan de slag in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. Bij Production Print Professionals en Ricoh Business Center zijn we volop in beweging en streven we naar de allerbeste kwaliteit en oplossingen voor onze klanten. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. Wij bieden de collega’s de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Natuurlijk kun je rekenen op een concurrerend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waaronder:

De bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven met de kernwaarden informeel, doelgericht, innovatief, no-nonsense en samen.

Interesse gewekt?

Heb je net je technische opleiding afgerond en ben je op zoek naar een baan waarin je service verleent of verstoringen oplost bij klanten? Heb je affiniteit met de grafische, sign en officeprinting industrie? Schroom niet, pak de telefoon en bel of app naar Edwin op nummer 06-11233769 of stuur een e-mail naar edwin.breemes@px3.nl.

Wij verzorgen zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.